2015. március 26., csütörtök

Whisper my Name - 6.rész/ Shopping túra a festék boltban

Út közben végig arról áradozott, hogy milyen romantikus estét töltöttek el kettesben Georg -gal, és hogy mennyire imádja őt, na meg, hogy remekül választott. Ahogy odaértünk ő leparkolt és bementünk az elég
nagynak mondható boltba.
-         Na akkor – nézett körül –mit milyen színűre gondoltál?
-          Hát először nézzünk körül, de egy biztos, bekevert festékeket választunk, én tuti nem fogok ott kevergetni, hogy végül egy tök undorító, színt kapjak.
-          Oké, akkor induljunk el arra – ragadott karon és behúzott az egyik sorba, ahol a már előre bekevert festékek voltak.
Vagy háromnegyed órát töltöttünk el csak azon a soron, de végül sikerült megfelelő színt kiválasztani a nappaliba, a konyhába és a fenti fürdőszobába.
Már csak a vendégszoba, a hálószoba, a fenti kis folyosó és az én régi szobám színe hiányzott.
{Tovább olvasom...}

u.i: Ezt a történetemet már kerek 5 éve írtam :) Az egyik legkedvesebb a szívemhez, két nagyon jó és kedvenc filmem adta az ötletet, az egyik a Benjamin Button különös élete, a másik pedig.... nem árulom el, mert akkor lelőném a történet lényegét :-) :-P
Örömmel veszem észre, hogy egyre többen jártok itt és olvassátok az írásaimat, nagyon szépen köszönöm! Azoknak pedig akik írnak is pár sort a chatbe vagy éppen a Megjegyzésekbe, különösebben nagyon-nagyon köszönöm!!
Puszillak titeket, Pflore

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése