2017. január 6., péntek

You're everything to me 7.rész

"Bejártam a rendelőbe dolgozni, de szegény Corina sokat nem ért velem, megtettem a szokásos dolgaimat, de egy rutin műtéten, már nem mert segítségül hívni. A temetés napján szomorú szemekkel néztem a saját
tükörképemet, Lola ügyvédje nekem ítélte a lakást Lola végrendelete szerint – fogalmam se volt, hogy Lola ilyen fiatalon már végrendeletet írt- és az autója is rám maradt, ami most érintetlenül állt a lakás előtt. A kocsi kulccsal a kezemben álltam előtte, majd egy hatalmas sóhaj után kiriasztóztam és elindultam a temető felé."

3 megjegyzés:

  1. Na végre idejutottam, és egyszuszra el is olvastam. :) Izgalmas történetnek indul. A baleset egy kicsit sokkolt, de Tom... Jaj hát igen... Szerelem. :) Érdekes, hogy Riát mindig mindenki hisztérikának írja meg. :D A rajongók eléggé utálhatták :D
    Kíváncsian várom a folytatást! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon örülök, hogy tetszik :) Nagyon régen nem írtam ez már elég régen megírt sztori :) 1,5- 2 éves legalább :) Mostanában is próbálkozom, de már nem megy annyira mint régen :( :)

    VálaszTörlés
  3. Talán csak kell egy kis idő, hogy visszarázódj. :) Én reménykedem benne, mert nagyon szépen írsz. Szívesen olvasnék még tőled ezek után is majd. :)

    VálaszTörlés