Adott egy forgatás, adott egy banda, adott egy 25 éves iszonyúan dögös frontember.
Isabelle fiatal iskolát végzett lány, aki folytonos álláskeresésben elvállal egy statiszta állást, egy menő banda klipforgatásán, ám ott olyas valakivel kerül össze akivel sose gondolta volna, hogy bármi is lehet.Vajon az új barátai körében rátalál a szerelem és a boldogság?
BEFEJEZETT!

Stella egy kis virág üzlet vezetője, minden napja szépen tervezett. Ám hiba csúszik a tervezésbe mikor megismerkedik a szuper szexi Bill Kaulitzcal. Azonban kapcsolatukra hamar fény derül, és semmi se lesz olyan egyszerű, mint gondolná. Sikerül kikerülni a mérgező média kutyáit? Vagy tönkre teszi kialakuló szerelmüket?
{Tovább a történethez}
BEFEJEZETT!Abigail boldogan él nevelt lányával Los Angelesben, és évek óta szerelmes főnökébe, Tom Kaulitzba.
Barátja Bill meghívja őt egy munkai nyaralásra, ahova természetesen Tom is megy, ahol kiderül régi élete, megjelenik régi szerelme is. Gailnek pedig viszonzásra talál rég érzett szerelme.
Azonban nem minden alakul olyan jól ahogy ő az eltervezte. Baleset, utazás, új ország, új barátok és nem várt meglepetések.
{Tovább a történethez}
BEFEJEZETT!
Shelly a Kaulitz ikrek gyerekkori legjobb barátja. A fiúk apja, Jörg kérésére LA városába utazik, hogy kiderítse az énekes furcsa kinézetének okait. Olyanra derül fény amitől a legjobban félt mindenki. Sikerül felvennie a harcot Billel és a szenvedélybetegségével? Lesz aki mellé áll a harcban? Vajon Bill rájön mennyire is fontos neki a lány? A szerelem megmentheti az életét?
{Tovább a történethez}

BEFEJEZETT!Amelia kedvenc kávézójában figyeli minden áldott nap azt a férfit aki azonnal rabul ejtette a szívét, egy véletlen baleset következtében találkoznak és kibontakozik közöttük a vonzalom, ám mikor kiderül, hogy Amelia pont az ő esküvőjét tervezi minden a feje tetejére áll.
Hogyan bírkózik meg ezzel a lány? Kinek a szíve nyeri el végül Bill szívét?
{Tovább a történethez..}

BEFEJEZETT!


Elena mindent feladva kiutazik Amerikába barátnőjéhez, hogy új életet kezdjen.
Balszerencsés kezdésként eltéved a nagy városban, de megjelenik Tom aki azonnal eszét veszi a fiatal lánynak és szerelmes lesz. A férfi kisegíti a lányt, ám egyikük se gondolná, hogy a sors furcsa játékával ismét egymáshoz tereli őket.
{Tovább a történethez..]}
BEFEJEZETT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése